top of page

VI KÖPER DIN BIL

Pengarna på kontot
Gratis värdering inom några timmar
Kontroll och upphämtning

Tack! Vi återkommer snart.

VERKSTAD & SERVICE

NORRKÖPING

meca-logo.png

Dagens tekniskt avancerade bilar ställer höga krav på bilverkstäders kompetens och teknisk utrustning. För att kunna utföra högkvalitativa tjänster har vi därför tekniska utrustningen som krävs samt vi utbildar vår kunniga personal fortlöpande i de senaste tekniska lösningarna inom vår bransch.

Vi hanterar alla uppdrag på ett professionellt sätt samt såklart erbjuder garanti på all utförd jobb.

4_edited_edited_edited_edited.png

FELSÖKNING

Felsökning innebär att vi utifrån din felbeskrivning utför grundlig kontroll och dokumentation av iakttagna brister. Tillsammans går vi igenom resultatet och försöker finna en så bra och ekonomisk lösning som möjligt.

1_edited_edited_edited.png

SERVICE

Service av din bil enligt biltillverkarens rekommendationer. Efter genomförd service får du en stämpel i serviceboken. Ett års assistansförsäkring ingår.

2_edited_edited_edited.png

DÄCK/FÄLG BYTE

Denna tjänst omfattar byte av fyra kompletta hjul. Vid varje skifte kontrollerar vi däckens lufttryck och kondition. Bedömer vi däcken som allt för slitna, kontaktar vi dig med ett prisvärt förslag på nya däck.

5_edited_edited_edited.png

MOTORARBETEN

Släcka 2:or, Vi åtgärdar brister som gett anmärkningar vid kontrollbesiktning (bilprovningen). Vi släcker 2:orna hos Transportstyrelsen så att du slipper göra återbesök.

AC-reperationer, Vi reparerar din trasiga klimatanläggning. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) 

Misstänker du fel i bromssystemet, låt oss undersöka funktion och slitage.

TVÄTT & REKOND

6_edited_edited_edited.png

Vi erbjuder professionell bilrekond allt från en manuell biltvätt till heltäckande lackytbehandling och djupkemrengöring av din bilklädsel. Vi använder oss endast av de bästa produkterna för bilvård - lackskyddsbehandlingar, lackkorrigeringar, behandlingar av läderklädsel motortvätt m.m 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_14305.jpg
3K0A0722.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1423e.jpg
bottom of page