top of page

DITT TRYGGA KÖP

Kanske är det dags att köpa en större bil? Eller kanke är det dags att köpa den allra första bilen? Oavsett kan vi garantera att vi har bilen för er. För att se våra butiker och öppettider klicka här.

Vi är stolta över att nu kunna erbjuda två butiker för begagnade bilar. Funderar du på att lämna in din befintliga bil i inbyte hjälper vi dig givetvis med det. Vi arbetar sju dagar i veckan i butik och online, så att du kan känna dig extra trygg med ditt bilköp. Vi är precis lika måna som du om att du blir nöjd med din bilaffär hos oss.

Att köpa bil hos oss är precis lika enkelt som det låter

1. Du hittar din bil. (Svårt att veta vilken bil du vill ha? Hoppa direkt till steg 2) Vår nya filtreringsfunktion gör det enkelt att hitta just det du söker efter på vår hemsida. Sök bil på vårt lager

2. Kontakta oss. Maila, chatta, ring, fyll i formuläret på bilens annonssida eller besök någon av våra butiker. Våra säljare finns redo att hjälpa dig med alla dina frågor, alla dagar i veckan.

3. Reservera bilen. Vi säljer många bilar varje dag och har ofta fler intressenter på samma bil. Stämmer bilen överens med dina krav? Reservera den för att provköra och hämta den när det passar dig.

4. Hämta din bil. Medan du provkör din nya bil förereder vi allt det praktiska. Vi hjälper dig med allt från försäkring, garantier, finansiering, vinter- eller sommarhjul, ägarbyten etc. Både för din nya bil och din ev. inbytesbil.

5. Nu är det bara att njuta av din nya bil! Vi finns här för dig 7 dagar i veckan om du har frågor om ditt bilköp.

bottom of page