top of page

Av omtanke om din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

 

 

Vi på Trygga Bilar tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighetsåtgärderna löpande.

För dig som inte känner dig bekväm med att besöka våra fysiska anläggningar, finns vi tillgänglig med chatt och bokningsmöjlighet samt telefoni på 08-409 110 01 välj vilken annläggning. Vi ber dig som känner dig sjuk att vänta med att besöka våra anläggningar tills du känner dig helt frisk.

 

 

Hämta-lämna-service

Nu kan vi hämta och lämna din bil för ditt verkstadsbesök och vid köp av begagnad bil. Vi är flexibla för din och vår trygghets skull. Priset för hämta-lämna-service är gratis. 
 

 

Frågor och svar Trygga Bilar och Covid-19

  • Är Trygga Bilar anläggningar öppna som vanligt?

Ja, vi håller öppet som vanligt på de flesta anläggningar och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.

Lokala avvikelser mot ordinarie öppettider på anläggningar kan förekomma.

 

  • Hur arbetar Trygga Bilar med att förebygga smittspridning?

Vi undviker att samla större antal människor hos oss. Till våra anställda har vi daglig information om rutiner kring hygien och andra praktiska åtgärder för att undvika smittan bland personal och kunder.  Vi har utökat städningen på anläggningarna.

  • Kan jag komma i kontakt med Trygga Bilar utan att besöka någon av era anläggningar?

Självklart, tillgänglighet är viktigt för oss på Trygga Bilar för att kunna möta våra kunders frågor. Vi har både chatt och telefon och du når oss på tryggabilar.se eller 08-409 110 01 välj vilken annläggning

 

Har du frågor kring våra rutiner, eller förslag på hur vi kan göra mer för att öka tryggheten i vårt möte med dig?

Välkommen att kontakta oss. 

bottom of page