top of page

DIN TRYGGA FÖRSÄLJNING

 

Funderar du på att sälja din bil? Då har du hittat rätt. Vi köper över hundra tals bilar i månaden. Vi köper de flesta bilar. Det har ingen betydelse om bilen har ett lån eller är leasad. Vi gör hembesök i hela sverige. 

 

1. Du registrerar bilen på ”VI KÖPER DIN BIL”. Ett klick, snabbt och enkelt. Din registrering hamnar hos våra inköpare som manuellt gör en värdering baserad på hur marknaden ser ut just nu och hur snabbt din bil beräknas säljas. 

2. Våra inköpare kontaktar dig. De berättar hur de räknat och vad vi har möjlighet att betala. Här är det viktigt att du som kund berättar om bilen t.ex. behöver en service eller om den har en spricka i vindrutan. Det kan påverka priset och genom att ta upp detta tidigt slipper du tråkiga överraskningar.

3. Du bestämmer om du tackar ja eller nej. Vår värderingstjänst är kostnadsfri och helt frivillig. Du avgör själv om du vill sälja din bil till oss.

4. Vi kommer till dig, eller du till oss. Bilen testas och gås igenom av vår personal antingen i någon av våra butiker eller hemma hos dig. Om bilen beskrivits korrekt får du alltid samma summa som du erbjudits tidigare. Om något fel skulle upptäckas får du ett nytt prisförslag på plats som du får tacka ja eller nej till.

5. Pengarna på kontot. För din trygghet. Vi betalar och signerar kontrakt digitalt för din säkerhet. Du har med andra ord pengarna på kontot innan vår chaufför kör iväg, eller innan du lämnar vår butik. Ägarbyte och lösen av lån eller leasing löser vi.

Få ett inköpsförslag

Det affärsförslag du får av oss gäller i våra två butiker. 

 

SÅ FUNKAR DET! 

SÄLJARE OCH KUNDSERVICE FÅR MÅNGA FRÅGOR FRÅN ANDRA SOM VILL SÄLJA SIN BIL. HÄR HAR VI SAMMANSTÄLLT DE VANLIGASTE FRÅGORNA MED SVAR. FÖRHOPPNINGSVIS FINNS SVARET PÅ DIN FRÅGA HÄR. ANNARS ÄR DU GIVETVIS VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS MED DINA FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR.

 

Vad kostar det? 

Helt kostnadsfri 

 

Måste jag köpa bil? 

Nej, det finns inget krav. Du kan låta oss köpa din bil utan att du köper av oss. Pengarna du får för bilen kan du göra vad du vill med. 

 

Testar ni bilen innan värdering? 

Ja, alla bilar genomgår ett test där vår utbildade tekniker går igenom bilen på över 100 punkter. Detta gör vi för att kunna föra rätt värdering av din bil mot marknaden. Eventuella fel måste alltid  åtgärdas i vår verkstad innan bilen går ut för försäljning

 

Vad gör ni med bilen innan försäljning?

Om bilen är felfri efter testet tas den om hand av våra bilvårdstekniker. Bilen tvättas både extriört - och interiört innan fotografiering. 

Är det så att bilen behöver passera verkstad repareras bilen innan bilvård och fotografering

 

Kredit eller leasingspärr på min bil? 

Vi ordnar med allt, Vi löser eventuella krediter eller leasing. 

 

Vilka märken tar ni emot? 

Vi köper din bil oavsett märke. Upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder. 

 

Har ni förmedlingstjänst? 

Ja, Vi förmedlar din bil. När vi säljer den har vi möjlighet att få bättre betalt än vad du kan få vid en privat försäljning. Avtalet gäller alltid 90 dagar. Bilen är placerad hos oss hela tiden. Lyckas vi inte sälja bilen kostar det dig ingeting! 

bottom of page