top of page

OM OSS

År 2017 startade vi Trygga Bilar ”TB invest Norrköping AB” Vi ligger i Norrköping direkt längs med E20.

Vårt mål är att medarbetarna ska agera för vårt varumärke och i varje möte överträffa kundens förväntningar. Vi ser kundbemötande i världsklass som ett kraftigt konkurrensmedel. Våra ledord, trygghet, ansvar, respekt och engagemang, tyder på att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull. Detta skall genomsyra vårt beteende i alla situationer där vi möter kunder och också övriga relevanta intressenter, externa som interna. År 2021 expandera vi oss etap 2 i Stockholm Trygga Bilar ”TB invest Stockholm AB” Vi ligger direkt längs med E4 i Skärholmen Centrum. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer. Mer körglädje. Mer stil. Mer fart. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer trygghet. Mer skoj.

 

 

Våra ledord visar vägen

Trygghet

Våra ledord skapar vår gemensamma företagskultur. Det gör att du kan känna dig trygg genom alla steg av din billafär hos oss. Vi arbetar efter att alla kunder ska känna sig trygg med sin bilaffär. Vi har fungerande rutiner. 

Ansvar

Vi tar vårt ansvar och finns till hjälp både före, under och efter din affär.

Vi hjälps åt internt för att skapa bra kundupplevelser

Respekt

Det vi kommer överens om håller vi. Vi arbetar . ett normkritisk arbetsätt och ser varje individ för den personen den är. Grunder för alla goda relationer. Vi vet att en bilaffär är ett av dina viktigaste köp och vi hittar lösningar för alla kunders olika behov och möjligheter.

Engagemang

Vi vill alltid göra det lilla extra för våra kunder, och tänker gärna utanför boxen. Vi älskar helt enkelt att utvecklas efter era önskemål.

bottom of page